Föreningsträff i Skara!

Föreningsträffen för alla föreningar i Skara lockade stort deltagande.

På tisdagskvällen var det inbjuder till föreningsträff i stadshuset i Skara. När träffen började var det nästan fullsatt runt borden i stadshusets sessionssal.

Föreningsträff
Föreningsträff i Skara, bla om Kaplansdagen

– Varmt välkomna alla, det är glädjande att se att föreningslivet står starkt i Skara, inledde kommunalråd Gunilla Druve Jansson (C) och fortsatte med att berätta att det är möjligt att söka bidrag till inköp av hjärtstartare via Sparbanksstiftelsen

– Jag vill passa på och tacka för allas medverkan i dialogerna som gjort att satsningarna på Vilan och Petersburg och anläggningarna i alla delar av kommunen har kunnat göras utifrån föreningarnas behov och önskemål, sa oppositionsrådet Ylva Pettersson (M). Era insatser för samhällskittet i Skara är ovärderliga.

Därefter följde presentationer av verksamheten på Streetgames med läxläsning, och samarbetet med Sisu.

Nästa punkt på dagordningen var Kaplansdagen som var en stor framgång förra året med 1700 besökare, och där man i år fortsätter samarbetet med föreningarna kring utbudet.

– Det är superviktigt att våga öppna dörrar för alla, och ni är en viktig del av det, sa Centrumbostäders utvecklingsledare Amira Janine till de samlade föreningarna.

Verifierad av MonsterInsights