Skara FC tog en blåsig poäng i div 3 hemma!

Skara FC och Viken delar poängen efter blåsig batalj.

I en spännande drabbning på Skaras konstgräs slutade mötet mellan Skara FC och Viken efter en hårt utkämpad match 2-2 där Viken ledde med 2-1 i halvtid.

Mikael Trönnberg och Krister Salqvist, kända profiler i hemmaklacken, fann tröst i den väl förtjänta poängen. Efter matchen delade de med sig av sina tankar om nyckelögonblicken:

Det inledande målet kom i den 26:e minuten när Oliver Jonsson slog till och gav Skara en kortvarig ledning. Men Viken utnyttjade fördelarna med vinden och nätade två snabba mål innan paus.

Trots Skaras ansträngningar i den andra halvleken hindrade de blåsiga förhållandena deras spel, vilket ledde till frustration på planen. Viken spelade däremot en beräknande match och höll fast vid sin ledning ända till de sista minuterna. Linus Bocks sensationella kvittering i den 88:e minuten räddade en poäng för Skara och fick hemmapubliken att jubla.

Krister Salqvist beklagade den störande rollen som vinden spelade och betonade dess inverkan på matchens flyt. Mikael Trönnberg uttryckte dock nöjdhet med det slutliga 2-2-resultatet och lyfte fram Oliver Jonssons framstående insats som ett ljus i mörkret för Skara.

Efter matchen framgävde Johan Persson de ogynnsamma effekterna av vinden och accepterade det oavgjorda resultatet som en rimlig utgång med tanke på omständigheterna.

Peter Preck, som tyckte det var synd med Skaras missade möjligheter, pekade samtidigt på Bock och Jonssons exceptionella insatser. Han lyfte även fram Vikens stjärnspelare, Davis Johannesson, vars erfarenheter från klubbar som Gais och Öster lyste igenom i hans påverkande spel och visade sig vara en tillgång för hans moderklubb.

I slutändan, mitt bland virvlande vindar, lämnade båda lagen planen med en poäng vardera, vilket lämnade fansen ivriga att se deras nästa möte.