Uttrycksfulla akvareller på Bladhska!

Bladhska fylls med akvareller av Carina Köster och bjuder in till vernissage lördag 27 april.

Skara konstförening öppnar dörrarna till en konstnärlig upplevelse när de presenterar Carina Kösters verk på Bladhska den 27 april. Född 1959 och uppvuxen i Malmö, har Köster sedan 2019 gjort Kivik till sin hemmabas där hon inte bara bor utan även verkar som konstnär och kursledare.

Med en karriär som sträcker sig över fyra decennier har Köster arbetat med gestaltning sedan 1980-talet. Med en estetisk utbildning som formgivare och inredningsarkitekt har hon sedan början av seklet fokuserat på bildskapande och måleri. Hennes första separatutställning ägde rum 1998 i Malmö och sedan dess har hon kontinuerligt skapat och delat med sig av sin konstnärlighet.

Kösters konstnärliga resa har också tagit henne till Gerleborgsskolan där hon studerat under flera namnkunniga konstnärer, vilket har bidragit till att forma hennes unika stil och uttryck.

Den kommande utställningen på Bladhska kommer att pågå fram till den 12 maj och är en samling av hennes mest uttrycksfulla akvareller. Besökarna kan förvänta sig att bli förtrollade av hennes skickliga användning av färg och ljus, och fördjupa sig i de subtila nyanserna i hennes konstverk.

Det är en händelse som inte får missas för konstälskare och nyfikna sinnen. Vernissagen på Bladhska den 27 april kommer att vara startskottet för en konstnärlig resa genom Carina Kösters fantastiska värld av akvareller.

Verifierad av MonsterInsights