Avdelningschef lämnar omsorgsförvaltningen för nytt uppdrag

Petra Vedebrand lämnar Skara kommun och omsorgsförvaltningen för nytt uppdrag.

Petra Vedebrand tillträdde sin roll som avdelningschef inom vård och omsorg i Skara kommun 2019 och har under sina över fyra år i tjänst inte bara mött utmaningar utan också bidragit till en betydande utveckling inom avdelningen. Med en positiv inställning och en förmåga att samarbeta med kunniga personer har Petra inte bara satt avtryck i arbetet utan även knutit starka band med människorna i Skara. Nu lämnar Petra kommunen för ett nytt uppdrag.

I ett pressmeddelande delar Petra med sig av sina tankar om tiden i Skara, där hon betonar att erfarenheten har varit enormt utvecklande. Hon framhäver mötet med många fina människor och det givande samarbetet med kunniga kollegor som något hon kommer att sakna. Samtidigt ser Petra fram emot sitt nya uppdrag och är särskilt entusiastisk över att fokusera på det förebyggande arbetet, en fråga som alltid legat henne varmt om hjärtat.

Pernilla Magnusson, förvaltningschef i omsorgen, uttrycker sin glädje över Petras nya steg och önskar henne stort lycka till i det kommande uppdraget. Samtidigt meddelar hon att rekryteringen av en ny avdelningschef inom vård och omsorg kommer att påbörjas inom kort för att fortsätta den positiva utvecklingen inom Skara kommun.

Foto: pressbild Skara kommun

Verifierad av MonsterInsights