Succé igen för Valle vandring

Succé för årets vandring: ”Perfekt väder och fantastisk miljö”

I lördags samlades 980 entusiastiska vandrare för årets stora naturvandring Valle vandring. Kön ringlade sig runt hela parkeringen redan innan start, ett tydligt tecken på det stora intresset.

Vid 17:30 började arrangörerna släppa igenom deltagarna, och några minuter senare kunde de göra en snabb Swish-betalning innan de gav sig ut på den natursköna sträckan.

– Så fint arrangemang! säger Christina Börjesson, en av deltagarna, som var imponerad av upplägget. Det var perfekt väder, lagom varmt, tyvärr en hel del myggor i skogsområdet, men jag hade garderat mig med myggmedel.

Vandringen bjöd på en spektakulär miljö med grönska, blommande gullvivor, körsbärsträd och hägg som spred sina dofter. Sträckan var en mil lång och gick genom kuperad terräng, vilket erbjöd både en utmanande och naturskön upplevelse.

– Det fina med denna vandring är ju miljön, fortsätter Christina Börjesson. 1 mil i kuperad terräng, bra träning och fin avslutning på veckan.

Trots de små myggproblemen, blev vandringen en succé och ett uppskattat inslag för alla deltagare som fick njuta av naturens skönhet och den friska luften och Vallebygdens blommande försommar.

Verifierad av MonsterInsights