Vinterkarameller från Charlies teater.

På Skara Skolscen arrangeras en vinterfestival med en varierad programkväll av Charlies teater. Först ut är den nyligen framtagna cabareten ”Återkomsten”, en uppföljare till en tidigare framgångsrik föreställning för två år sedan. Under hösten har en ensemble bestående av 14 personer, under ledning av Charlotte Kristensson från Charlies Teater, skapat 40 nya nummer med olika nyanser av humor, inklusive farsartade skämt, svart komik och satir.

Föreställningen sträcker sig över två timmar och utlovar en varierad mix av underhållning. Premiären äger rum den 29 december och spelas därefter fram till den 13 januari. Decemberproduktionen beskrivs i ett pressmeddelande som en humoristisk cabaret och inkluderar teman som påhittiga bankrånare, en ny tolkning av Robinson och en reflektion över dagens Vårdsverige.

Efter cabareten intar en ung ensemble scenen för en föreställning av Askungen, en dans- och sångfylld tolkning av den klassiska folksagan. Denna magiska upplevelse presenteras mellan den fjärde och sjunde januari på Skara Skolscen. En allsidig och familjevänlig avslutning på det gamla året och en positiv start på det nya.

Verifierad av MonsterInsights