Bengt Hassellöf – En vanlig dag på jobbet.

På söndag spelar Skara FC sin nästa match borta mot IF Karlstad. Skaraidag kollade av med klubbens ordförande hur läget är inför nästa match. Inte helt otippat hittar man honom på planen på Vilan i arbete.

Röd dag betyder ledigt för många men Hassellöfs ungdomar nöter på som vanligt och han genomför ytterligare en träning med sina ungdomar.

Är det inte ledigt idag?

– Det gäller att passa på när det är bra väder!

Vad tränar ni just nu?

– Det gäller att komma till avslut snabbt.

Spelarna tränar på en begränsad yta så det är trångt och det gäller att ha tempo i passningsspelet för att kunna komma till avslut. Det regnar och är lite kallt, men det spelar ingen roll för de som tränar. Svetten rinner och värmen jobbar man upp genom löpningarna.

Vad säger du om starten på säsongen?

– Man måste vara nöjd såklart. Man får inte glömma att vi är nykomlingar.

Hur går det på söndag? 

– Ingen kommentar. Vill inte jinxa.

Längre än så kommer vi inte. Det är full fokus på träningen. Bengt berättar om ledarteamet runt ungdomslaget. Glädjen och engagemanget lyser igenom. Vi lämnar honom i fred och åker vidare till nästa uppdrag.

Vinner Skara på söndag? Ja det återstår att se. Helt klart är att man skaffat sig en bra position med starten och att det finns kvalitet i truppen. Skaraidag tippar vinst med 2-0. Bock och Nikolla gör målen. Vad tror du?

Verifierad av MonsterInsights