Bildextra: Skaraträffen fyllde Fornbyn

 Skaraträffen återvände till Fornbyn med familjevänlig fest

 

Idag återvände Skaraträffen till Fornbyn i Skara, och parken var välfylld med både entusiastiska besökare och glänsande veteranbilar. Den här familjeinriktade dagen lockade både unga och gamla till en festlig atmosfär, trots att vädret bjöd på en blandning av sol och moln.

Besökarna fick njuta av en imponerande utställning med hundratals veteranbilar, många av amerikanskt snitt, som stolt visades upp av sina ägare. I slutet av dagen röstade besökarna fram sina favoritfordon, vilket gjorde tävlingen om priset extra spännande.

Skaraträffen
Fornbyn fylldes med bilar och besökare.

Förutom bilutställningen erbjöds en rad aktiviteter för alla åldrar. Barnen kunde roa sig med hoppborgar, pilkastning och tipspromenad, medan föräldrarna kunde strosa bland de många knallarna som sålde allt från hantverk till lokala delikatesser.

Parken fylldes av musik när rocktrubaduren Markus Johansson tog scenen. Hans energiska framträdande uppskattades av publiken och bidrog till den livliga stämningen i Fornbyn.

För den hungrige fanns det enklare förtäring att köpa i kaféet. Klassiska rätter som hamburgare, korv med bröd och en mängd olika fikaalternativ serverades, vilket säkerställde att ingen behövde gå hungrig från evenemanget.

Skaraträffen i Fornby blev en succé och visar att denna traditionella sammankomst fortfarande har en stark dragningskraft. Med ett program som erbjuder något för alla, från bilentusiaster till barnfamiljer, är det ingen tvekan om att detta evenemang är en höjdpunkt på Skaras sommarkalender.

Verifierad av MonsterInsights