Så blir Travveckan!

Travveckan i Skara: En vecka fylld av spänning och aktiviteter för hela familjen

Skara förbereder sig för en av årets höjdpunkter: Travveckan! Med start på onsdag inleds en vecka fylld av roliga och spännande aktiviteter för både stora och små.

Onsdag: Sommarkvällar med MEGA+ och Johanna Beijbom

Onsdag kväll öppnar Travveckan med Sommarkvällarna tillsammans med MEGA+. Kvällen bjuder på musikunderhållning av Johanna Beijbom, känd från bland annat Melodifestivalen. Det utlovas en fantastisk stämning med både nya och gamla hits.

 Torsdag: Golf, bågskytte och familjeaktiviteter

Torsdagen startar med stochampionatgolf i Lundsbrunn, en prestigefylld tävling som lockar golfentusiaster från hela landet. På eftermiddagen fortsätter festligheterna med en trav- och bågskyttedag arrangerad i samarbete med Skara Bågskytteklubb. Här finns något för alla åldrar, från musikquiz till ponnyaktiviteter. Andreas Ljung agerar konferencier vid Djäkneplatsen, där det även erbjuds hoppborg och diverse aktiviteter för barnen.

Travveckans stora skattjakt i centrala Skara är ett måste för hela familjen. Med fina priser som biljetter till Skara Sommarland och presentkort i Skara handel är spänningen hög bland deltagarna.

Fredag: Mer golf och teaterföreställning

Fredagen fortsätter med stochampionatgolf, denna gång på Billingen. På kvällen spelas sommarteatern ”Allå Allå Emliga armén” av Charlies teater, en garanterad succé med mycket skratt. Travet är fyllt med aktiviteter och Börje Bapelsin står för musiken. Skaras krogar bjuder in till en stor travfest med mat och dryck.

Lördag: Cykelfest, musik och nattklubb

På lördagen erbjuds aktiviteter och fika till alla som cyklar till Travet. ”Härlig stämning. Bland det bästa jag gjort för det är så enkelt och trevligt,” säger Peter Gustafsson, eventstrateg i Skara kommun. Dagen fortsätter med musikuppträdanden och kvällen avslutas med nattklubb på både Travet, med huvudnumret Magnus Carlsson från Barbados, och Stadt. ”Bra tryck på campingen, det kommer många till alla hotell och campingar den här helgen” säger Peter. Han tillägger att det är svårt med publik till Travet nationellt men att Travveckan är ett koncept som lockar mycket folk. ”Det är riktigt bra för Skara,” avslutar han.

Skara Sommarland håller öppet hela veckan och bjuder på Bryggan by Night på lördagskvällen med underhållning som ett perfekt avslut på en fullspäckad vecka.

Travveckan i Skara lovar att bli en vecka att minnas med aktiviteter för alla smaker och åldrar. Missa inte chansen att delta i denna skarafest !

Verifierad av MonsterInsights