Skara HF har chans att ta sin fjärde raka seger! Följ matchen här.

Nu har startskottet gått för Skara HF som har chansen att ta sin fjärde raka seger när dom möter Kungälv hemma idag. Vi följer matchen!

Skara satte första målet i matchen. Bra målvaktsspel från båda lagen!

Avspark
Bollen går i spel. Skara idag följer matchen.

Sofia Berntsson är stark på linjen.
Tre avslut med dålig kvalitet i rad för Kungälv leder till 5-3 som sedan blir 5-5. Det är två jämna lag hittills.

Felber sätter 7-6 snyggt i krysset, 8-6 kommer snabbt därefter. Skara HF borde kunna dra ifrån Kungälv som ligger långt efter i ligan.

Efter en straff och en utvisning på Ström står det 8-9. Skara är pressat. Frisk får en varning  när Sara J blåses av för tekniskt fel.

Sara J tar sig för knät. Hoppas att det inte är en skada. Skara HF har kvitterat. Ett par felpass och missar senare tar Kungälv ledningen igen. Skara vänder tillbaka till 12-11 med hjälp av Sigurdadottir.

Jonas Svärd är och hejar på hemmalaget.

– Skara har bra kommunikation mellan målvakt och försvar. Om man bara lyckas jobba bort tekniska fel så blir det vinst. Jag gissar att Skara då kan vinna med 28-24. Sara Johansson måste skjuta mer. Då blir det lättare att passa, säger Jonas.

Jonas Svärd
Skara HF har bra chans på seger tror Jonas Svärd.

Det står 13-13 i matchen i paus.

Anders Svensson, ny fritidschef i Skara kommun efter Camilla Helander, tror också på seger för hemmalaget, om man bara klarar att täppa igen bakåt.

Taktiksnack
Taktiksnack i paus.

Efter paus sätter Felber två mål i rad. 19-17. Felber gjorde att supermål på kontring.
Pass från målvaken över hela planen, fångade och satte den.

Andra halvlek
Andra halvlek börjar starkt.

Det står 22 lika efter 15 minuter. Sedan 23-22 av Ida Berlin. Starka avslut nu. Efter straff står det 23-23.