Ardala GoIF s damlag börjar med poäng!

I sin allra första seriematch tar Ardala GoIF s damlag hem en poäng. En imponerande start på en imponerande satsning.

Ardala GoIF Damer gjorde sin seriepremiär mot jk10 och säkrade sin första poäng i damernas fotbollsserie. Med ett slutresultat på 1-1 i en tuff och jämn match visade Ardala sin kämparglöd och styrka på planen.

Målgöraren för Ardala var Annie Björk, som tog ledningen på en assist av Louise Lundgren. Lagets ledare, Marielle Karlsson, uttryckte sin glädje över lagets insats och betonade den hårda kampen som utspelade sig på planen.

– Vi har ju tränat en del på F-plan så att den får vara spelplan känns ändå okej! Men klart vi hellre hade velat ha gräspremiär, men det tar vi nästa match! Igår kämpade alla spelare och jag skulle vilja hylla hela laget. Vi försöker spela boll, men jk10 är fysiska och duktiga. Men vi sätter emot bra! sa Karlsson.

Nästa utmaning för Ardala GoIF Damer är en bortamatch mot Saleby den 16 maj kl.19.00, där de kommer att fortsätta att visa sin strävan och energi på planen. För fans och supportrar väntar även U-lagets premiär den 2 maj på IP i Ardala mot Axvall kl.18.30, där de unga talangerna inom klubben får chansen att glänsa på hemmaplan

 

Foto: Ardala GoIF/press

Verifierad av MonsterInsights