Bildextra: Kolla in Junicupen i Ardala!

Junicupen i Ardala: – En fotbollsfest för hela familjen.

Ardala förvandlades till ett hav av bilar och människor under den andra dagen av Junicupen, en årlig fotbollsturnering som lockar deltagare och åskådare från hela Skaraborg. Med 45 pojk- och flicklag som tävlade på fotbollsplanerna varje dag blev det en folkfest för både unga spelare och deras familjer.

Totalt deltog 90 lag under de två intensiva dagarna, och stämningen var på topp. Föräldrar fungerade som funktionärer, vilket bidrog till ett smidigt och välorganiserat arrangemang. Många besökare uttryckte sin uppskattning och beskrev turneringen som ett ”toppen arrangemang”. Det var inte bara fotboll som stod på schemat; barn och vuxna kunde svalka sig med ett dopp i det varma vädret, vilket var mycket uppskattat.

Ardala
Ett svalkande dopp lockade många.

De långa köerna till sockervadd och Klings glass vittnade om det stora intresset för de söta godsakerna. Matstånd och aktiviteter runtomkring planen gjorde evenemanget till en riktig familjefest, där både små och stora kunde njuta av dagen.

En annan aspekt som många besökare påpekade var det lokala näringslivets stöd. Tack vare deras bidrag på olika sätt kunde arrangemanget genomföras med stor framgång. Från högtalarna hördes  tackord riktade till företagen i Skara som hjälpt till att göra Junicupen möjlig.

Junicupen i Ardala har återigen bevisat sig vara en samlingspunkt för gemenskap, glädje och idrott. Med fotbollsspel av hög kvalitet och en stämning som engagerade alla åldrar, ser många redan fram emot nästa års turnering.

Verifierad av MonsterInsights