Skara HF: Där satt den!

En avgörande seger hemma idag ger Skara HF chansen att gå till final.

Sävehof ledde inledningsvis, men Skara kom tillbaka och tog ledningen inför pausen. Sara Johansson var i framkant med flera mål och blev också matchens lirare. Trots att Sävehof reducerade höll Skara fast vid ledningen och vann till slut bla efter starkt spel från Melanie Felber. Nu väntar en avgörande match i Partille Arena för att avgöra vilket lag som går till SM-final.

Håkan Persson, ordförande i Skara HF, var stolt och glad efter matchen och tipsar alla om att man kan få information om hur man köper biljetter till klacken i den avgörande matchen genom att följa Skara HF i sociala medier.

Efter segern var Bella strålande glad och fylld av självförtroende. Hon lovade Skaras idag reporter att spika igen målet i den avgörande matchen. Sara Johansson betonade lagets beslutsamhet att gå in i den femte och sista matchen med samma intensitet och vilja som de visat idag. Med stödet från fansen och det hårda arbetet från hela laget kände hon att de hade vad som krävdes för att ta sig till SM-finalen.

– Med en sån här klack kan vi få en hemmamatch borta, hälsade en glad Sara till fansen.

Verifierad av MonsterInsights