Derby: lapp på luckan när publiken bar Skara HF till seger!

Derby i Skara mellan Skara HF och Skövde. Då blev det lapp på luckan och tight, spännande spel! Publiken bar Skara till seger 29-27!

Spänningen ligger tät över idrottshallen i Skara, där ett hett derby utspelas mellan Skara HF och Skövde. Med fullsatta läktare och inte en ledig plats känns det som om hela staden samlats för att stötta sitt älskade hemmalag. Handbollsfansen har tagit över arenan, och det är något alldeles speciellt när hela hallen vibrerar av energi.

Den första halvleken har bjudit på en intensiv mix av tuffa dueller, snabba spelomställningar och smarta drag från både Skara HF och Skövde. Det är tydligt att båda lagen håller en  hög kvalitet ikväll när prestigen i ett derby står på spel, utöver viktiga poäng.

Vid paus står det lika, 13-13.

Med en matchbild som lovar en nagelbitare av rang, kommer många att ropa sig hesa i andra halvlek.

I kvällens handbollsmatch mellan Skara HF och Skövde levererades en jämn, tuff och rättvis upplevelse. Det efterlängtade derbyt erbjöd spänning till sista minuten, där Skövde kämpade för att knappa in förlusten. Supportrarna från båda lagen skapade en entusiastisk atmosfär. Efter en lika halvlek, 13-13, och ett spännande jämnt läge vid 23 minuter, stod det klart att Skara HF drog det längsta strået med ett slutresultat på 29–27. Applåder ekade genom hallen när Skara HF tackade sina supportrar.

Jula sponsrade evenemanget och till matchens lirare utsågs Sara Johansson från Skara och Elma Örtemark från Skövde.