En kväll för Skara fyllde Stadt! Se bilderna här.

Modevisning, mässa och underhållning lockade storpublik och det blev lapp på luckan på Stadt!

Evenemanget, som hölls på Jula Hotell och sammanställdes av en entusiastisk grupp människor från Skara handel, blev en stor framgång och en fest för alla sinnen.

Linus Bergholtz från ELON var på plats. Han lyfte hur positivt evenemanget upplevs, och sålde champagneglas och stekpannor till de festklädda deltagarna. Malvina Tell, marknads- och eventansvarig för Jula Hotell, uttryckte sin glädje över den stora uppslutningen och samarbetet mellan olika delar av Skara handel.

En av de som hyllades för sitt hårda arbete var Anna Engesvik som var en del av det organiserande teamet. Håkan Persson var full av lovord och beskrev Anna och hennes kollegor som motorer som haft ett ”hästjobb”.

Olinsgymnasiet bidrog också till festligheterna genom att visa upp sin kollektion av väskor, tillverkade av återvunna material, och följde sedan upp med ett punktema som fick publiken att jubla.

Programmet var välkomponerat med modevisningar uppdelade i två delar, avbrutna av pauser för bubbel, mingel och möjligheter att bekanta sig med utställarna. Intresset var så stort att evenemanget blev slutsålt.

Verifierad av MonsterInsights