Glad påskparad drog genom Skara!

Dagens påskparad blev en succé- igen!

Idag samlades invånare och besökare i Skara för att fira påskens ankomst i en fantastisk parad arrangerad av Lions. Med glimtar av sol och glada ansikten skapade dagen en minnesvärd upplevelse för alla åldrar.

Bland paradens deltagare var mängder av barn, många av dem utklädda till påskkärringar och påskgubbar. Deras entusiasm och glädje spred en känsla av glädje genom gatorna i Skara, och förvandlade paradens rutt till en färgglad och livlig procession.

Vallefôlket stod för dagens underhållning i Djäkneparken. Med musik och dans fick de alla att ryckas med i påskens stämning.

Under dagen hade många besökare möjlighet att njuta av shopping och fikapauser. Innergården hos Potatisboden och Maritas förvandlades till en mysig påskmarknad, lockande med erbjudanden och läckra primörer. Besökarna kunde inte motstå frestelsen att stanna och njuta av den avslappnade atmosfären och det fantastiska utbudet.

Paraden och marknaden sammanfogades för att skapa en dag full av glädje och gemenskap för hela familjen. Lions imponerande insats för att arrangera denna festliga händelse uppskattas verkligen av skaraborna!

Med påskens ankomst i Skara förstärktes känslan av vårglädje, och det är tydligt att evenemang som detta spelar en viktig roll i att stärka banden inom samhället. Vi ser fram emot nästa års påskparad med spänning och förväntan, och tackar Lions för en minnesvärd dag i Skara.

 

Verifierad av MonsterInsights