Kråks firar lösningen

Glädje och tacksamhet på Kråks värdshus efter positiv lösning om eventtältet

Kråks värdshus andas lättnad och glädje efter att frågan om deras efterlängtade eventtält fått ett positivt besked. Värdshusets ägare och personal uttrycker sin stora tacksamhet till de som arbetat för att vända ett tidigare nej till ett ja, vilket möjliggör för Kråks att arrangera sommarens planerade aktiviteter.

Det är tack vare Sture Nilsson från Moderaterna som frågan har fått ett lyckligt slut. Nilsson har ihärdigt drivit ärendet i samhällsbyggnadsnämnden, där han med övertygelse förespråkade  värdshusets behov av ett eventtält. Efter påtryckningar och diskussioner har samhällsbyggnadsnämndens ordförande, Lars Berg, gett efter och man har gemensamt funnit en lösning i samråd med förvaltningen.

”Nu kan vi äntligen jobba med det vi skall och fokusera på: sommarens aktiviteter. Känns fantastiskt skönt,” säger Thomas Peterson på Kråks värdshus i en kommentar. Beslutet innebär att värdshuset kan fortsätta vara en samlingspunkt för Skaras  invånare och besökare under sommarmånaderna, med ett brett utbud av evenemang och aktiviteter som nu kan genomföras enligt plan.

 

Verifierad av MonsterInsights