Nu rullar hejarklacksbussen!

Hejarklacksbussen som MK Bussresor bjuder på rullar mot den avgörande matchen fylld till bredden.

Förväntningarna är på topp när bussen med Skara HF:s hejaklack idag rullar mot Partille för kvällens avgörande femte semifinalmatch mot Sävehof. Bussen är fullpackad med 54 entusiastiska supportrar, och biljetterna sålde slut på mindre än fyra timmar.

För Sofie Morin, en av de dedikerade i Skara HF:s stödtrupp, har det varit en hektisk dag.
– Jag har packat för A-laget – bollar, väskor med kläder och medicin, allt som behövs, berättar hon. Förutom att förbereda lagets utrustning har hon också hämtat mat från Mattipset, som ska intas på hemresan.

Laget kommer att stanna i Vårgårda på vägen till Partille för att äta.
– Vi äter där och är på arenan två timmar innan matchen börjar, säger Morin. Då snackar de lite taktik och går på en kort promenad, cirka en kvart. Sedan byter de om och lyssnar på pepplåtar innan behandlingen och uppvärmningen börjar.

Uppvärmningen startar en timme innan matchstart och inkluderar lite fotboll i ring, följt av en gemensam uppvärmning.
– Alla spelare är tillgängliga för matchen ikväll, vilket är fantastiskt, säger en positiv Morin.

Morin är övertygad om att Skara HF kommer att vinna både på plan och på läktaren.
– Vi kommer att vinna klackmatchen, säger hon självsäkert. Vi har fler och mer volym. Hallen kommer inte bli så varm som i Skara, vilket är en fördel för oss. Jag känner verkligen att vi kommer att vinna.

Stämningen på hejarklacksbussen är elektrisk. Alla laddar sina batterier och förväntningarna är höga. Med stöd från sin hängivna hejaklack hoppas Skara HF att ta sig vidare till finalen i kväll.

Verifierad av MonsterInsights