Ardala GoIF:s damlag imponerade i första träningsmatchen!

Det nybildade damlaget som är en stark breddsatsning i Ardala GoIF imponerade i sin första match.

I sin första träningsmatch visade Ardala GoIF damlag upp en imponerande prestation. Trots att målen inte riktigt ville gå in, gjorde de en stark insats i matchen från början till slut.

– Vi kopplade greppet om matchen nästan direkt och mycket av spelet vad på deras planhalva. Vi hade otur att våra bollar mot mål inte gick in men vi är alla riktigt nöjda med matchen ändå! kommenterade en nöjd Marielle Karlsson, lagledare.

Martina i målet fick inte mycket att göra, men imponerade ändå genom att rädda svåra  bollar som kom mot henne.

Nästa match för Ardala, mot Töreboda/Moholm den 7e april på Sparbanken Arena Plan D i Skara kl. 13.30, kommer att se några förändringar i laguppställningen.

– Då är det lite andra spelare som får chansen att lira. Vi är en stor trupp och har planerat in 4 träningsmatcher där vi försöker så alla får spela iallafall 2 matcher var.. Eller åtminstone erbjuds vara med 2 matcher, förklarade Karlsson.

Efter det kommer Ardala GoIF att möta Vinninga U och Axvalls IF i kommande träningsmatcher.

– Truppen har utökat och vi har fått några nya spelare in i truppen. Så vi fortsätter att växa vilket är jätte roligt. Ett riktigt härligt gäng där vi delar mycket skratt! avslutade Karlsson.

Verifierad av MonsterInsights