Presidentskifte i SkaraBorgen Rotaryklubb

SkaraBorgen Rotaryklubb välkomnar ny president

Under en ceremoni som hölls i SkaraBorgen Rotaryklubb genomfördes det årliga presidentskiftet där tidigare president Sven-Olof Ask lämnade över stafettpinnen till den nytillträdda presidenten Anna Blomquist.

Sven-Olof Ask: Vilket fokus har du haft som president?  ”Att främja kulturen har varit en hjärtefråga för mig under min tid som president. Jag är stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans och ser fram emot att se hur klubben fortsätter att växa under Annas ledarskap”, svarade Ask.

En stor del av SkaraBorgen Rotaryklubbs identitet har byggts upp kring deras välordnade lunchföreläsningar, som har blivit ett uppskattat inslag. Ett särskilt tack riktades till Kristina Gustafsson Bonnier, som har spelat en avgörande roll i att organisera dessa evenemang. Dessa föreläsningar har inte bara bidragit till ett stärkt näringsliv, utan också till ett stärkt lokalsamhälle genom att samla människor och främja dialog.

Bosse Carlqvist spelade och man sjöng ”Sommarsång”.

Den nytillträdda presidenten, Anna Blomquist, tog över med stor entusiasm och presenterade sin vision för klubbens framtid. Hennes devis, ”För Rotary i nutid och framtid”, speglar en strävan att bygga vidare på det starka fundament som tidigare arbete har lagt.

Med Anna Blomquist vid rodret ser SkaraBorgen Rotaryklubb fram emot ett nytt kapitel av engagemang och samhällsnytta.

Verifierad av MonsterInsights