”Riktig mat på väg från träningen!”

Ungdomar och deras föräldrar gläds åt möjligheten att snabbt och enkelt köpa med sig riktig mat i samband med träning när Mattipset öppnat matbod vid Vilans fritidsområde.

 

Mattipset, en välkänd och omtyckt leverantör av catering i Skara, har nyligen flyttat till nya och rymligare lokaler granne med kemtvätten. Ägaren Lina Nettelblad uttrycker sin glädje över de större och mer ändamålsenliga lokalerna som nu möjliggör en förbättrad service för kunderna.

Den nya placeringen har också medfört en oväntad fördel för invånarna i Skara. På infarten till Mattipsets nya lokaler har en liten matbod öppnats, som är tillgänglig dygnet runt. Detta har visat sig vara särskilt praktiskt för de som passerar in eller ut från Vilans fritidsområde.

En nöjd och glad förälder kommenterar entusiastiskt:

– Suveränt att ungdomarna kan stanna till och köpa en låda med riktig mat snabbt och enkelt i samband med träning.

Detta har verkligen underlättat för många familjer och idrottare i området, som nu har tillgång till näringsriktig mat när de behöver det som bäst.

Mattipsets flytt till de nya lokalerna har inte bara inneburit en ökad tillgänglighet för kunderna utan också en möjlighet att erbjuda en ännu bättre service. Med de större utrymmena kan butiken nu utöka sitt sortiment och förbättra sina tjänster för att möta kundernas behov och önskemål på bästa sätt.

Verifierad av MonsterInsights