Skara FC satsar högt med spännande nyförvärv!

Skara FC satsar högt med spännande nyförvärv. Med ett starkt lag och nya namnkunniga spelare ställer man in siktet på division 2. 

Under frimånaden, som startade den 15 november, har Skara FC inte bara rustat upp sin trupp utan även lockat namnkunniga spelare till klubben. Tränaren Oskar Wetterling är entusiastisk över lagets framsteg och framhåller att sex nya spelare har anslutit sig, alla med en gemensam nämnare – tidigare erfarenhet från Skara.

Skara FC gör spännande nyförvärv

Bland de mest framstående nyförvärven märks Linus Bock från IFK Skövde och Olle Jacobsson från Ardala. Dessa tillsammans med Kristijan Nikolla, senaste tillskottet från Lidköpings FK i division 2, skapar en dynamisk och kraftfull trupp.

Tränaren Wetterling beskriver Nikolla som en spelare med tydliga spetsegenskaper och förväntar sig att hans närvaro kommer vara en positiv kraft, inte bara på planen utan också för att stärka hela truppen. Nikolla, som tidigare har representerat FC Trollhättan i division 1, har klara ambitioner att bidra till Skara FC:s resa upp till division 2.

Skara FCs tränare
Skara FC:s tränare Oskar Wetterling är stolt över ett starkt lag.

– Vi ser fram emot att ha Kristijan med oss och det kommer bli oerhört spännande att se honom blomstra i vår miljö, säger tränaren Wetterling.

Inför det kommande året har Skara FC bättre förutsättningar jämfört med föregående säsong. Med fler spelare engagerade i träningen och ökad konkurrens inom laget förväntar sig tränarstaben positiva resultat. Första träningsmatchen mot LFK är planerad till den 10 februari, och enligt Wetterling är fler spelare på väg att ansluta till truppen.

För de senaste och snabbaste uppdateringarna uppmanas supportrar att följa Skara FC:s sociala medier. Klubben siktar högt och satsar på att bli en förebild för yngre generationer, inspirerande genom sina framgångar och lockande med en imponerande trupp.

Foto: Skara FC

Verifierad av MonsterInsights