Bildextra:Sommarkväll med en tapper Skara!

Sommarkväll i Skara: I äkta svenskt sommarväder njöt publiken av både Linda Bengtzing och Talang.

I kväll gick årets andra Sommarkväll av stapeln på Stortorget i Skara. Trots ett osäkert väder och hot om regn hade en stor skara entusiastiska Skarabor samlats för att njuta av kvällens evenemang. På programmet stod både Talang där tre finalister skulle utses och en efterlängtad konsert med Linda Bengtzing.

Trots att regnmolnen hängde tunga över staden, höll vädret sig bitvis i schack och en ljummen bris svepte över Stortorget. Det dåliga vädret till trots var stämningen på topp. Skaraborna trotsade regnet och belönades med en oförglömlig kväll.

Linda Bengtzing levererade hit efter hit och hennes mellansnack, som bara hon kan, bjöd på både skratt och nostalgi. Det blev till och med lite prat om Bert Karlsson, något som många i publiken log igenkännande åt.

Mitt under konserten blev det plötsligt tyst. Regnet hade orsakat ett tekniskt problem och strömmen till mikrofonen bröts. Men Linda hanterade situationen med proffsig elegans. Hon hoppade ner från scenen och bjöd in publiken till en spontan allsång tills teknikerna lyckades få igång strömmen igen. Det blev en intim och minnesvärd stund som skapade en ännu starkare gemenskap mellan artisten och publiken.

En person som var extra glad över kvällens artistval var kvällens konferencier Andreas Ljung. Han har följt Linda Bengtzing i många år och delade ut Mats Ljungs pris, Tôrparpriset, till henne år 2006. Efter konserten ville han självklart ta en selfie med Linda som minne av en glädjefylld och professionellt genomförd konsert, som Skaraborna entusiastiskt diggade till.

Det blev en kväll fylld av musik, glädje och gemenskap, och Skaraborna kan nu se fram emot nästa sommarkväll på Stortorget.

Verifierad av MonsterInsights