Storförlust för Skara HF: Men i matcher står det bara 1:2!

Brakförlust ja det var det! Men i matcher står det bara 1:2, det går att vända och komma igen!

Idag stod Skara HF inför en tuff utmaning när de mötte Sävehof på bortaplan i Partille. Tyvärr för Skara slutade matchen i en brakförlust när de släppte in inte mindre än 41 mål, medan de själva bara lyckades göra 24.

Sävehof, känt för sin starka hemmaprestation, visade återigen varför de är en mardröm för motståndarna när de spelar på sin hemmaplan. Trots att Skara HF tidigare lyckats besegra Sävehof några gånger, var dagens match en helt annan historia.

Matchen var fysiskt krävande och innebar flera tuffa dueller. En av Skaras spelare, Melanie Felber, drabbades av en rejäl smäll under matchens gång. I halvtid ledde Sävehof med en imponerande marginal på 17-11.

Trots en kämpainsats från Skara HF i början av andra halvlek, där de lyckades göra tre raka mål och minska gapet till fem bollar (15-20), var det Sävehof som fortsatte att dominera och dra ifrån i målprotokollet.

Nu vänder sig blickarna mot nästa match för Skara HF, som kommer att spelas på hemmaplan i Skara på tisdag. Frågan som alla ställer sig är om hemmapubliken kan bära Skara HF till en seger och jämna ut resultatet till två två i matcher. En sak är säker – det kommer att krävas en extraordinär insats från Skara HF för att besegra den formstarka motståndaren Sävehof.

Men än är allt möjligt.

Verifierad av MonsterInsights