Succé för Katedralskolans estetelever när dansföreställningen The Addams får publiken att jubla

Katedralskolans Estetelever i årskurs 2 imponerar med sin dansföreställning ”The Addams”, inspirerad av TV-serien om Wednesday Addams och den äldre klassikern ”The Addams Family”. Med en egen storyline fängslade de en fullsatt teatersalong, där en entusiastisk publik av främst ungdomar fick uppleva en dansshow utöver det vanliga.

Showen, som innehöll avancerade dansnummer i stilar som stepp, street och jazz, visade upp en imponerande bredd av talang inom dansensemblen, bestående av både tjejer och killar. Den snygga scenografin och det fartfyllda tempot bidrog till en minnesvärd upplevelse för alla som närvarade.

Katedralskolans stolta historia av proffsiga föreställningar fördes vidare under ledning av koreograferna och lärarna Kajsa Ljungqvist och Erica Marin. Deras dedikation och talang har inte bara gett eleverna en plattform att glänsa på scenen utan har också ytterligare stärkt skolans rykte som en plats för konstnärlig utbildning på hög nivå.

Efter en lyckad kväll på teatern kan Katedralskolans estetelever och deras lärare vara mycket stolta över att ha levererat en minnesvärd dansföreställning som inte bara hyllar arvet från TV-serien utan också adderar en unik och kreativ touch till berättelsen om ”The Addams”.

Verifierad av MonsterInsights