Årets julkonsert i Olinsgymnasiets regi går av stapeln onsdag kväll i domkyrkan

Onsdagkvällen kommer att se domkyrkan fyllas av Olinsgymnasiets julkonsert 

Olinsgymnasiet kommer att lysa upp onsdagskvällen med sin årliga Julkonsert i Domkyrkan i Skara. Publiken kan förvänta sig en stämningsfull upplevelse där traditionella och moderna julsånger bjuder på hög igenkänningsfaktor.

Eleverna från estetiska programmet på Olinsgymnasiet har förberett en konsert som tidigare år har blivit mycket uppskattad av besökarna. Deras talang och passion för musik kommer att skapa en atmosfär fylld av julglädje som är ett inslag i en lång musikalisk tradition i Skara.

Det förväntas att Domkyrkan kommer att fyllas till bristningsgränsen, precis som tidigare år, då evenemanget har blivit en tradition i Julstaden Skara. Gemenskapen och musikglädjen som delas under konserten har gjort det till ett värdefullt inslag i den lokala jultraditionen.

En extra dimension kommer att prägla årets Julkonsert då man kommer att samla in pengar till välgörenhetsorganisationen Act.  Act arbetar för att stödja utsatta grupper och skapa positiv förändring, och insamlingen under Julkonserten blir ett meningsfullt sätt för skolan att engagera sig i välgörenhet under högtiden.

Julkonserten inleds kl 18.30.

Foto: Linus Sjöblom

Verifierad av MonsterInsights