Metis sprang för Hjärnfonden Barn!

Metis Sprang för Hjärnfonden Barn i Rynkebyloppet

Denna vecka samlades skolelever från Sverige, Danmark, Norge och Finland för att delta i det årliga Team Rinkeby Skolloppet. Ett motions- och välgörenhetslopp som syftar till att stödja svårt sjuka barn genom insamlingar till Hjärnfonden Barn.

Metis var en av de deltagande skolorna som sprang med hängivenhet och engagemang för det goda ändamålet. Trots den krävande banan visade Metis och de andra löparna enastående uthållighet och entusiasm när de kämpade sig framåt.

Loppet, organiserat av Team Rynkeby Fonden, äger rum på skolor runt om i Norden under vecka 18 varje år. Enligt arrangörerna bärs kostnaderna för loppet av fonden själv, vilket innebär att alla insamlade medel går direkt till Hjärnfonden Barn för att stödja deras viktiga arbete.

Kim Berghäll, Team Rynkeby, gav ytterligare motivation till alla deltagare.

”Det var fantastiskt att se den extra kraften ute i spåret idag när alla samlades för att bidra till det goda ändamålet,” sa en av arrangörerna. ”Metis och resten av deltagarna har verkligen visat att när vi går ihop kan vi göra en verklig skillnad för barn som kämpar.”

Med sådana modiga och generösa insatser från ungdomar som Metis och andra runt om i Norden ger Team Rynkeby Skolloppet ett strålande exempel på hur gemenskap och motion kan kombineras för att göra en positiv förändring i samhället.

Verifierad av MonsterInsights