Över 600 gick för cancerforskningen!

Stor uppslutning vid insamling till minne av Åsa Lundgren i Petersburg

PETERSBURG – Över 600 personer deltog i gårdagens insamling till cancerforskning i Petersburg, arrangerad till minne av Åsa Lundgren som gick bort för nio år sedan. Evenemanget präglades av gemenskap och generositet, något som lyfte stämningen och påminde om Åsas ljusa minne.

Skaras näringsliv hade generöst skänkt priser till insamlingen, vilket bidrog till att locka många deltagare. Dessutom fanns ett stort kakbord fyllt med hembakade godsaker, skänkta av Skaraborna själva. Arrangörerna var överväldigade av den stora uppslutningen och givmildheten från samhället.

”Minnena av Åsa känns så ljusa när man ser gemenskapen och generositeten här,” sa en av arrangörerna. ”Det är fantastiskt att se så många människor komma tillsammans för en så viktig sak.”

Insamlingen, som startade med ett mål att samla in 25 000 kr till cancerforskningen, har nu nått nästan 1 200 000 kr. De insamlade pengarna kommer att bidra till forskning som räddar liv och ger hopp till många drabbade och deras familjer.

Under parollen Alla blir vi drabbade kan man nästa år fira ett jubileum som kan bidra till att forskningen kan fortsätta mot målet att den rubriken inte längre ska förverkligas.

Verifierad av MonsterInsights