Snart är det sommar och Diggiloo kommer tillbaka till Skaraborg!

Det kan kännas långt till sommaren nu när julen står för dörren, men planeringen av evenemang i Skaraborg 2024 är i full gång.

Nu har turnéplanen för Diggiloo presenterats och igen kommer den populära föreställningen till Skaraborg, sommaren 2024 är det Karlsborg som står på tur. Den 4 augusti kommer det att gunga av musik vid Göta kanal och biljetterna släpps den 7 december.

Årets Diggiloo har en uppställning som publiken kommer att känna igen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi är en turnébesättning som kan locka en bred publik.

Ett arbete pågår i Skaraborg att locka evenemangsbesökare att stanna längre i Skaraborg och besöka fler platser och events. Ett arbete som syftar till att besöksnäringen i hela Skaraborg ska gynnas av event i varje enskild kommun. Diggiloo i Karlsborg kan alltså gynna både publik från Skara och Skara näringsliv.

 

Verifierad av MonsterInsights